Godnatt!

Nu går jag och lägger mig, ska upp om typ 2 timmar... För imorgon (eller idag) åker jag till Frankrike! Kommer vara borta i 4 dagar bara, så kommer inte blogga. Men när jag kommer hem så blir det många inlägg och mycket bilder ifrån Frankrike. Ha det bäst, puss på er!


Ful&osminkad bild men allt jag har att erbjuda just nu!

Lussebullar!

Mami och jag har bakat Lussebullar, jättegoda! Nu ska jag iväg och sola, sedan hem och packa!

Visst blev dom fina?

Who's that chick?!

Här kommer bilder på det jag köpte idag!


Skinnbyxor ifrån ZARA (Kenza har likadana) dålig bild, I know!

Köpte beiga uggs till mami och mörkbruna till mig, ifrån Belle

Boots ifrån Din Sko, riktigt fina!

Baksidan


En bild på min söta lillebror Axel, när vi åt på subway!


28.11.2010


Dagen har tillbringats i stan med lillebror, Lägger upp bilder strax!

If you really knew me...

Såg precis "If you really knew me" på MTV, riktigt berörande program.

Jag tror att de flesta som träffar mig och inte riktigt känner mig, upplever att jag är bitchig, elak & falsk. Jag tror att det är för att jag spelar självsäker, när jag egentligen är jätteosäker. Det är svårt att vara sig själv, det är lättare att spela en roll.

Jag började få komplex för mitt utseende i 5an, när två tjejer spred ryckten över hela skolan om att jag stoppade papper i min bh. I 6an sa en kille att jag hade för stora ögon och att jag såg ut som en uggla. I 7an blev jag kallad för "dvärg" för att jag är kort (är 1,58 cm). I 8an hade jag för mycket smink, helt plötsligt börjar killarna säga att man ska vara naturlig? I 9an var jag för brun, så en dag beslutade jag mig för att sluta sola/använda brun-utan-sol. Första kommentaren man får när man kommer till skolan utan att ha solat på ett tag/inte användt brunt-utan-sol är "va blek du är bella".

Nu vet jag att jag har stora ögon, men fina ögon. Ja jag är kort och det är inget fel med det, skulle aldrig vilja vara längre. Jag använder mindre smink nu än i 8an, för nu vet jag hur man sminkar sig och varför. Jag solar ibland, men börjar gilla att vara blek.

Men varför låter man människor påverka hur man mår, pågrund utav vad osäkra människor tycker? Jag tror att alla måste ta sig i kragen, sluta säga elaka kommentarer till varandra, även om det är på skoj. Någon tar åt sig, och det sitter med en hela livet, jag lovar.

Tänk på hur du vill bli ihågkommen.


You are beautiful, no matter what they say.


27.11.10


Hej bloggen! Hur mår ni? Nu är jag back on track, behövde vila och ta det lugnt ett par dagar. Igår var jag med Simon, vi åt god mat med min mami och sedan sov jag och Simon hos honom. Idag har jag jobbat, på mitt nya jobb, det gick jättebra verkligen! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, umgås med min bror och äta god mat.

Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Hello Kitty!


Jag har nog årets sötaste chokladkalender, tack mamma!

24 November 2010

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår sådär faktiskt... Vet inte vad det är med mig, men har vart lite nere dem senaste dagarna. Ska till Frankrike nu på måndag så borde ju vara jätte taggad, men är trött och lite ledsen. Kommer inte blogga på ett par dar.



Saknar solen och ljuset, hatar vintern av hela mitt hjärta.

Love

I will break these chains that bind me, happiness will find me, Leave the past behind me, today my life begins.



Simon


Heeej mitt vinterlaaand

Godmorgon på er godingar! Har ni sovit gott? I haaave, även fast jag sover bäst med älskling. Och nysnö ute, mysigt! Sitter i soffan och kollar på MTV och äter frukost, ska snart dra till skolan. Har bara en lektion, have a nice day guys!


Gillar man rosa när man har rosa dator, rosa mobil och rosa kamera?...



Sleep tight bitches


Nu går jag och lägger mig, såg ni Top model förut förresten? Whitney Port gästade, so beautiful.
Puss på er

Winter Wedding December 2010


Okej, detta blev ett dåligt inlägg. Gjorde världens finaste kollage i Paint men det funkar inte att ladda upp! Här är iallafall en inspirations bild på hur jag vill se ut på bröllopet jag ska på (min pojkväns kusin ska gifta sig nu i december).

Klänning - Bikbok
Armband - Bikbok
Örhängen - Lindex
Armband x2 - Lindex
Skor/stövletter/pumps/stövlar - H&M


I got the job!

Fick precis reda på att jag har fått ett extra jobb som jag "sökte"! Ska blandannat jobba på "Jul på Liseberg". Just nu jobbar jag i ett gatukök, har gjort det sedan i Juni, jobbat på sommarlovet och helger. Men det är ett tufft och tråkigt jobb. Men pengar är pengar!


Finns inte ord för hur mycket jag saknar sommaren...

Why is everything, with you so complicated?

Nu är jag hemma efter en ganska soft skoldag, först matte b och sedan studiebesök på Hotell Allén. Jag går andra året på Burgårdsgymnasiet linje: Hotell, världens goaste klass! Efter skolan åkte jag, Micaela, Viola och Maria till espressohouse centralen. And guess vem som sitter och fikar med min bästavän Sabina? Ingen mindre än Patrik som vann paradisehotel förra året! Lite ballt...!


i skolan...

Snowflakes on the ground


När jag och Sabina vaknade i lördags såg vi detta, jättemysigt! Tyvärr är det slask nu.

Sunday



Idag har jag vart med älskling, vi somna sent och vakna sent... Träffade Simons kusiner ifrån Danmark också, måste lära mig arabiska, så jag förstår vad dem snackar om. Känner mig helt efterbliven!


mys

Nu ska jag och älskling kolla på Harry Potter, ha en mysig lördagskväll!
får bjuda på en mys-bild här i Simons säng...

Gårdagen

Var somsagt på JPs lokalfest i frölunda igår, här kommer två bilder därifrån!
Bjuder verkligen på denna bild... Sabina, Jean-Pierre och rödögda jag!
Träffade denna urgulliga tjejen igår, Noor!

20 november 2010

Hej bloggen, ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Har inte hunnit helt enkelt... Hur som helst, hade ni en trevlig fredag? det hade jag! Först åt jag, mami och Sabina god mat (bakpotatis, tzatsiki, kyckling mmm!) sedan drog vi till frölunda, på Jean-Pierres lokalfest (ni vet han som är med i Ung&bortskämd och paradise hotel). Han var jättetrevlig i verkligheten också! Idag har jag jobbat, mycket att göra och mycket kunder...!
Bild ifrån igår, frölundatorg.

19 Nobember 2010

Hej bloggen! Hur mår ni? jag mår super! Sitter och väntar på att Sabina ska komma hit, ikväll ska vi laga god middag och sedan ska vi vidare på förkrök, sen får vi se vart kvällen leder oss.

Ska ni göra något kul i helgen?


Lönevecka is coming up, då ska jag antagligen köpa jackan! Om den finns kvar...

Aldina


Gullungen la upp min blogg på facebook, tack Aldina ♥

Tack älskling!


Har man inte världens sötaste pojkvän då?


Simon Elias ♥

18 november 2010

Alltså... VEM FAN har gjort HT0As schema för torsdagar? ALLA tråkiga lektioner på en och samma dag. Är så seg, trött, arg & ledsen men har absolut ingen anledning till att vara det! Vill bara åka iväg till ett varmt land ett par veckor (läs månader) och komma tillbaka hit till Sverige i april, precis när det börjar bli vår/sommar!


Lissabon i somras


Godnatt på er!

Nu ska jag och baby kolla på Eclipse (han vill att jag ska skriva Twilight ifall någon inte visste vilken film Eclipse är...) och äta massa godis!
sov sött

Nails

Här kommer en ganska dålig bild på mina naglar!

17 november 2010

Hej bloggen!
Idag har jag endast haft en lektion i skolan, soft! Sen kom Simon å mötte upp mig så åkte vi hem hit till honom. Simons jääätte vackra syster har precis fixat mina naglar så det är lite svårt/ovant att blogga... Lägger strax upp en bild på mina naglar.
Puss på er!
dagens outfit, ful bild...

13 dagar kvar tills Frankrike...

Nästnästa måndag åker jag till Frankrike, jag + 4 lärare + 2 rektorer ifrån min skola. Jag har blivit "uttagen" till att representera min skola/utbildning/land i ett projektarbete som kommer pågå i 2 år, alltså tills jag tar studenten. Första resan blir till Frankrike, en bit utan för Nantes, vid vin-distrikten. Looking forward to this!


Bild ifrån när jag var i Paris (Frankrike) i somras!


Inredning


Nu börjar äntligen mitt rum bli klart! Vi flyttade för ungefär exakt ett år sedan, då mina föräldrar skilde sig. Och nu börjar mitt rum bli klart, bara sminkhörnan kvar (lamporna är uppsatta som ni ser) dock så blev det väldigt ljust med alla 5 lamor, så funderar på att bara ha 3 lampor, så som den till vänster ser ut! Men det ser lite konstigt ut? Hmm... Jag älskar inredning, hur kul som helst! Mitt drömyrke är ju inredare/designer!

16 november 2010

Hej bloggen, förlåt för urusel uppdatering...!

Igår var jag i skolan och sedan bio med "S", och sedan sov vi hos honom. Vi såg "The Social Network" som handlar om facebook, den var riktigt fet! Idag hade jag bara en lektion i skolan, och självklart lyckas man komma 30 min sent. Illa. Har nyss vart på möte ang. Leonardo projektet, ska ju till frankrike om 13 dagar, längtar!

However, ska ta ett varmt bad och sedan mysa framför tvn!


Underbart att vakna upp med dig vid min sida!


Sandras present!


Choklad, nagellack, flytljus & ett jättefint halsband med massa guldkedjor!

Last night

Här kommer lite bilder ifrån igår!


Suddig bild på mig och födelsedagsbarnet!

Jag och Ralle!

Sandras fina tårta...!





fler bilder finns på facebook!

14 november 2010

Godmorgon bloggen!

Sitter i bilden påväg till Borås, det är ju farsdag och då brukar vi åka till farfar och farmor och äta middag där! Igår var jag på 18-års fest hos min barndomskompis Sandra, det var jättegod mat och trevligt folk. Lägger strax upp ett par bilder ifrån igår, Puss på er!


Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Vaknade för ungefär två timmar sedan, ska åka in till stan och köpa present till Sandra som fyller år idag (fest/middag hos henne ikväll) så ett stort grattis till dig hjärtat! 

 
Kör på en mascara-fri dag! Funderar på att sluta använda mascara, ser bara konstigt ut på mig...

Nighty


Nu ska jag lägga mig,

puss på er

Just when you think you're by yourself, turn around cuz I'm right there.

Nu är jag hemma hos pappa igen, här i Lunden. Bara jag som förknippar Lunden med pensionärer? känns som om det bara bor gamlingar här...! Flyttade ju hit för ungefär ett år sedan när mina föräldrar skilde sig, men trivs inte riktigt här! Mitt hem kommer alltid vara i Bagaregården. Nu ska jag sätta på en film och sedan sova, har inte sovit mer än 7 timmar på typ 2 veckor, är galet trött!


Någon som har sett denna? "The Proposal" är den bra?!


Dagens!


Dagens outfit, tråkig men hade ingen inspiration imorse...

Kavaj & jeans: H&M, Linne: Chealsy, Armband: Pilgrim, Halsband: Kappahl

12 november 2010

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår toppen! Första veckan i skolan avklarad, yes! Idag har vi varit på Framtid och kunskaps mässan, som gymnansiemässan fast för högskolor. Det var kul att kolla runt, finns massvis med roliga utbildningar, för mig står det mellan: bartender utbildning i Thailand, eller Au pair i USA? Det lutar åt Au Pair i USA. Well, det är lång tid kvar tills dess (går i 2an på gymnasiet). Ikväll ska jag hem till mami och äta god middag och mysa, imorgon ska jag jobba och på kvällen har min barndomsvän middag/fest hos sig, hon fyller 18 år!

Ska ni göra något kul i helgen? Glöm inte farsdag på söndag!


Vi blev sminkade av elever ifrån Gilda Skolan, Viktoria och Sandra på bild!

Min fina vän Viktoria!

även jag blev sminkad, ful bild, I know...

Kattis blev också sminkad, söt!

You won't find heart and soul in the stars


You can break everything, down to chemicals,
But you can't explain a love like ours,
It's the way we feel, yeah this is real.




Present!


Köpte en present ifrån MQ till min lillebror, hm undrar vad det kan vara...

Hangers


Kolla vilka söta galjar jag köpte i Stockholm, I love them!

Todays outfit



Kofta-kappahl, tröja-h&m, jeans-ginatricot, bälte-h&m, stövlar-dinsko (satt på nitarna själv)


får alltid röda ögon när jag tar bilder med blixt...

11 november 2010

Segaste dagen på hela veckan kan jag lova, bara dö tråkiga lektioner! Tur att man har sköna klasskompisar som lättar upp stämningen. Men... Näringslära? come on...! Hur onödigt som helst.

Lite bilder ifrån idag:


Mina fina vänner, Sandra & Sabina

jag och Sabina, varför vara seriös när man kan vara oseriös?

Filipa, Jag& Micaela (hon är jättelik Angelina Jolie!)

Kattis & Viola

hade tråkigt på lektionen...


Torrevieja/Alicante i sommar med bästavän!


Just nu sitter Sabinas familj och bokar biljetter till Torrevieja(Spanien) och guess what? JAG SKA MED!

Sommarlovet 2011 kommer bli helt galet, och Spanien med dig Sabina, min bästavän, kommer bli grymt!

F a m i l y


F to the Y, empty frame men vet precis vilket foto som ska vila i ramen. Från den tiden då jag hade en hel familj!


10 november 2010

Hej bloggen!

Idag har jag vart i skolan, trivs verkligen jättebra i min klass! Alla är så himla roliga och goa, kärlek till er!
Suger dock att man slutar så sent och att det är MÖRKT/KOLSVART ute när man slutar? Depressing.


ge mig sommar?


snygg tjej! eller?


Rebban @ espressohouse

Kors


Har letat länge efter ett par kors-örhängen i "rätt" storlek, får så himla ont i öronen av för tunga örhängen :(

Dessa hittar ni på Albrektsguld för 49 kr!

snö?


"Utsikten" ifrån mitt fönster här hos pappa, ingen vacker syn. Deprimerande med snö redan i November?!...

9 November 2010

Hade endast en lektion idag, datakunskap. Ovärt att ens åka till skolan...! Ska käka något och sen åka in till stan och fika med Rebecca, det var ett tag sedan vi sågs nu!

dagens outfit!

Sov gott!




Köpte denna skylt i Stockholm, erkänn fin?


8 NOVEMBER 2010

Åkte hem en stund, håltimma... Börjar 13.10 igen med engelska B, segt!


Dagens outfit, jeans-zara, skjorta-ginatricot, tshirt-hm, örhängen-albrektsguld, armband-JC


Natti

Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon och jag ska upp 6! (Ska hinna duscha, föna håret jaaa ni vet)...


Provade denna ursnygga lång/maxi klänning i STHLM, funderar på att köpa!
h&m 399 kr

Kräftor!


åt färska kräftor till middag, helt ok!

Köpenhamn i januari!

Nu när jag och Sabina var i Stockholm så kände vi att vi ville göra fler mini-trips ett par dagar. Så vi bestämde att vi skulle dra till Köpenhamn (Danmark) över en helg i Januari! Ska boka tågbiljetter nu när vi får novemberlönen, härligt!


Var faktiskt i Köpenhamn i somras, dock bara över en natt!

@ MORNINGTON STHLM

Imorse 06.02 tog jag och min fina vän sabina tåget hit till stockholm! Vi har vart på skansen, käkat, shoppat och ska snart ut och äta middag!
Har shoppat massa redan...!
Bloggar mer imorgon eller på lördag/söndag, puss på er!

01/11-2010 19:07

Godkväll bloggen!

Har vart på stan med Sabina, åt tacosbuffé (ja, igen!) och så köpte jag en ny kamera. En rosa såklart, daaah!
Kameran är ifrån Sony 12,1 megapixel, syns inte på bilden men den är cerise-rosa :)