Lax&potatis

Har precis ätit middag, mami gjorde lax med potatisklyftor, guacamole, sallad och stekta grönsaker, riktigt gott. Nu ska jag och mamma äta rockeyroad glass och kolla på Wallander, "Cellisten"




Uppdaterar imorgon, puss och godnatt! 

Chanel

Fick en återfuktande "Hydramax + comfort cream" ifrån Chanel, utav mami. Tack!



My weekend

I fredags hann jag med mycket, först skola och sedan klippning (nu känns mitt hår mycket fräschare!). Sedan bar det av till Lerum med Viola, Kattis & Sabina. Vi gick till Ica och köpte pizzadeg och lite gottis. Sedan åkte vi hem till Sabina, lyssnade på massa gamla goa låtar och dansade loss i Sabinas rum. Hon har en vägg full med speglar, perfekt dans-spegel-vägg. Efter det bakade vi pizza och kollade på "I rymden finns inga känslor" som jag tyckte va ganska dålig. Snäll som Viola är så flätade hon mitt, Sabinas och Kattis hår. Tog ut flätorna nyss för några av dem hade lossat, men riktigt snyggt var det. Igår jobbade jag 13.00-19.00 och efter det åkte jag hem till min pojkvän, vi fick för oss att laga tacos 11 på kvällen, och riktigt gott blev det. Idag har jag somsagt vart på "Frölunda Torg" och stan en snabbis. Hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag har!


Vår fina och mycket goda pizza!

Jag & fina Kattis!

Mina fina flätor & min fina tatuering

Jag, Sabina & Kattis - ni är helt underbara tjejer.

Kattis, Sabina & Viola - the flätmaker!

Min och älsklings taco-middag igår, du och jag är ett riktigt bra team. Älskar dig!

Goaste som finns...

Bilder på vad jag köpte idag kommer upp i ett inlägg imorgon.


Back on track

Hej allihopa! Ber om ursäkt för en minst sagt kass uppdatering. Har var lite nere den senaste månaden, har egentligen ingen riktig orsak till varför. Är lite besviken på vissa vänner som har betett sig dåligt. Men that's life! Nu mår jag mycket bättre och har haft en riktigt mysig helg med vänner & pojkvän. Idag har jag och min älskling vart på "Frölunda Torg" ett shoppingcentrum som jag inte besöker så ofta, dessvärre. Tycker faktiskt att det har blivit riktigt fräscht, iallafall den nybyggda delen. Och det finns en NewYorker affär där!


Ligger just nu i sängen med datorn på magen och äter Maryland kakor, helvete va goa dem är!

Rhodos baby!

Nu har äntligen jag, Sabina & Kattis bokat vår Rhodos-resa! Det blev ett hotell mitt i stan & 100 meter till stranden. Hotellet är 3 stjärningt vilket inte spelar så stor roll för mig egentligen, vi ska ju bara sova och duscha där. Iallafall, vi åker den 10 augusti och kommer hem den 17:de. Lagom bruna och fina tills skolan börjar! Denna sommaren kommer bli helt galen, I just know it!



23de Februari 2011

Hello blogreaders! Hur mår ni? Jag mår super! Var ledig idag så passade på att ta en sovmorgon. Vaknade vid 12 tiden, och har inte gjort speciellt mycket. Har städat mitt rum, duschat och gjort lunch. Ska snart dra till mammas nya jobb och hälsa på. Efter det blir det bio med älskling, vi ska på bio premiären av "Hotell Gyllene Knorren" och jaaa vi är töntar som går på en sådan bio. Men vi älskade julkalendern och missade inte ett enda avsnitt!


Dagens outfit (dålig bild...) Kofta - Zara, jeans & magtröja - Gina tricot, skärp - h&m.

Mitt allt, min bästavän, min fina fina lillebror.

I söndags tatuerade jag mig (wiho) och ska antagligen göra det igen om ca. en månad! Gjorde ont, men endå inte. Svårt att förklara känslan om man inte har tatuerat sig. Är jättejättejätte nöjd med min tatuering.

Även om det är en liten tatuering, så symboliserar den ett väldigt starkt band mellan mig och min lillebror Axel. Vi har alltid var väldigt tighta, och väldigt bra vänner. Känns mer som en bästavän än som en bror. Har så många fina & roliga minnen tillsammans med min bror. Och även väldigt tuffa och tunga minnen, som t.ex. mina föräldrars skiljsmässa.

Min bror är världens bästa människa, ser verkligen upp till dig. Du är helt fantastisk! Älskar dig massor.
 

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally, give an arm for?
When they know they're your heart and you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm'em

Let's remove the space between me and you


Favorit låt just nu!

18de Februari 2011

Godkväll gott folk!

Idag sken solen över Göteborg, vårkänslor på hög nivå. Har spenderat dagen med min mami, vi har solat (solarium...) och vart på stan. Köpte bl.a. nitar som jag ska ha till en sak, spännande! Vi åt middag på "Qué Pasa" en spansk restaurang som ligger snett emot nk, på en tvärgata. Jättegod mat, reckomenderas! Nu ligger jag i sängen och läser "Elsas Värld" samt äter choklad, mysigt värre.



Har två roliga nyheter att berätta också, 1.Min pojkväns älsta syster Valentina ska få barn (Stort grattis till dig Valle!) 2.Jag ska TATUERA MIG PÅ SÖNDAG!

Allahjärtansdag!

Hade ni en mysig alla hjärtans dag med era pojkvänner?

Jag hade iallafall världens mysigaste kväll med min fina pojkvän, kunde inte blivit bättre. Först åt vi middag på "Chateu Beirut", en Libanesisk restaurang i majorna (åt där när Simon fyllde år). Och efter det köpte vi tårta, godis & dricka och åkte hem till Simon och kolla på film. Älskar att ha pojkvän, och älskar min pojkvän! Fick rosor, choklad, fotoram och en jättefin ring (och nej vi är inte förlovade!) hade inte behövt något verkligen! Simon fick en rosa ros och lite godis hihi.






Jag älskar dig Simon!

Universeum

Igårkväll var alla tjejer hemma hos Kattis och åt tacos (som vanligt hehe). Går verkligen i bästa klassen, gillar er skarpt brudar! Sabina och jag sov hos Kattis - åt rostade mackor med nutella på till frukost - hur gott?!

Idag har jag vart på Universeum med min pojkvän och hans lillebror Jonny (11 år gammal!), Jättemysig dag!



Vet inte varför jag tog massa bilder på ormar... Detta är världens farligaste orm!

Simon vill aldrig vara med på bild, så det får bli sånnahär smygbilder på honom...

Söt apa!

Jonny & Simon i "regnskogen"

Hann med att äta tacobuffé på "Lydias Diner" också!

Hur gott?!

Ska packa min väska och sedan åka till Simon, vi ska köpa lite gottis och kolla på film.


17 Februari 2011

Hej bloggen! Hur mår ni? Ber om ursäkt för kass uppdatering. Har verkligen inte orkat blogga. Har haft ett lugnt och mysigt lov, skönt. Lägger strax upp ett inlägg med bilder m.m. ifrån idag!


Bild som jag tog i måndags!

Live, your life. Be free. You know you can have it all!

Har inte uppdaterat på mer än en vecka, illa. Jag är lat, och har haft mycket att göra i skolan. Men nu är det lov, så nu ska det bloggas! Idag är det alla hjärtans dag och jag ska snart åka till min älskling och sedan till en libanesisk restaurang. Efter det ska vi köpa massa godis och kolla på filmer hela natten (ni tänker ahaaa "kolla på film") haha!


Bild som jag tog för några timmar sedan, kör på smokey-eyes idag!

Take a bite of my heart tonight.


Helt underbar låt!

5 Februari 2011

Hej bloggen! Hur mår ni? Var på musse's lokalfest igår, riktigt lyckad! När jag vaknade imorse hos älskling så hade jag blåmärken över hela kroppen, inte så konstigt eftersom att Simon tappade mig i golvet igår haha... Åkte dit med Sabina & Kattis och träffade massa fina vänner + pojkvännen där! Dansade tills mina fötter blödde och gick runt barfota på lerigt golv, mina skor är helt förstörda buhuu! Idag har jag jobbat, ska jobba imorgon också, segt men mer cash till bella!

Just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen, det blir en lugn kväll framför tv:n


Bild som jag tog innan jobbet "imorse"