Green nails



Målade mina nails grön/turkosa igår, riktigt snyggt blev det. Nagellacket kommer ifrån Depend nr:054 och ringen är köpt på primark (när jag var i Barcelona i somras) för 30 svenska kronor!

31 Januari 2011

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag är trött efter en riktigt seg måndag, vill ha fredag nu nu nu! Har precis ätit en "taco"sallad som Sabina kallar det (allt utom bröd/chips). Ska plugga lite nu, har hur mycket som helst att göra, suck. Senare så ska jag åka till älskling och sova hos honom! 

Hihi jaaa, jag var hungrig...

30 Januari 2011

Haha varje gång jag skriver rubriken till ett inlägg så skriver jag "Januarie" tycker att det låter bättre... Tur att det är februari snart, känns som om jag har skrivit "Januari" hur länge som helst nu!

Iallafall, GODMORGON! har sovit 8 timmar, men är riktigt pigg ändå. Angående igår så började det jättebra, tills det blev för mycket folk och några var jääätte stökiga tyvärr. Och så gjorde jag en fet tabbe, skulle sänka musiken för att Securitas var påväg, och så råka jag trycka på någon knapp eller något. Så vi fick inte igång musiken inne i poolen, men vi satte på musiken ute i gymmet och hade öppen dörr till poolen så det blev ändå okej. Som Sara sa: Det här kommer bli en minnesvärd kväll, och ja det blev det!

Tyvärr tog jag INGA bilder, hade så fullt upp med musiken, folket, securitas osv.

Men tack till alla som kom, hoppas att ni hade en rolig kväll och att ni kom hem säkert!


Lite presenter jag fick + ett armband som jag fick av Agnes, tack så jättemycket tjejer, behövdes verkligen inte!


KAOSKVÄLL!

Orkar inte blogga nu, kvällen var både bra och dålig. Vi hörs imorgon!


Jag, Kristin, Malin, Sara & Sandra finfina tjejer!


28 Januari 2011 22:26

Godkväll! Ligger i min säng och målar naglarna/äter marabou. Håller på att packa allt för imorgon, åker direkt ifrån mitt jobb till mammas jobb - där jag ska ha mitt poolparty! Zumban var riktigt kass idag med?! och det var inte samma instruktör... Bara massa random låtar och konstiga steg/rörelser. Nä, ger zumba en sista chans, nästa torsdag. Annars håller jag mig till bodyjam, så kul!

Hann med en sväng till stan också, köpte dessa lashes tills imorgon hihi!
 


Sommar outfit!

Höll på att packa ner alla kläder (ska åka till pappa idag) och hittade ett gammalt linne som jag köpte förra året på ginatricot, och ja ni vet ju själva vad som händer när man handlar på ginatricot... halva Sverige har samma linne efter 1 vecka...! Tänkte att linnet kanske skulle bli finare om man klippte om det till magtröja! Här är resultatet:




Shortsen är ett par jeans som jag har fått av Sabina och klippt till shorts, bältet är ifrån h&m!

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sedan, vaknade försent och orkade inte gå till skolan. Ligger i soffan och äter chips haha! Igårkväll runt 10 tiden kom Simon till mig, helt oförväntat, men mysigt. Dock väckte han mig 5 imorse?! Nu ska jag städa upp i köket, mamma kommer hem ikväll och hon kommer flambera mig (eller nått) om jag inte har städat/diskat upp efter mig. Senare ska jag åka och sola och köpa lite saker på stan. Puss och kram, skumbanaaan!


27 Januari 2011 20:51

Har pluggat hela dagen/kvällen, precis ätit middag, lax & potatis mumsi. Ska fortsätta läsa nu (ska ha läst ut två böcker tills nästa vecka...) jag som läser så himla långsamt också, buhu

Ligger här i min goa soffa och pluggar!

27 Januari 2011

Hejsan svejsan! Kom hem ifrån skolan för ett tag sedan, slutade halv 12. Ska käka lite nu och sedan plugga lite och sen åka ner till stan med Axel å kika lite. Uppdaterar senare!


Har på mig min nya tröja ifrån lindex idag!

26 Januari 2011

Har verkligen inte hunnit blogga idag! Först skola, sen stan en snabbis (köpte en tröja, lägger upp bild imorgon). Sedan hem och städa lite + diska (Mamma kom heeeeem, jag saknar dig...), jobbigt att diska och laga mat. Sen drog jag och Sabina ner och handlade igen, idag blev det pitabröd med grönsaker och köttfärs. Och sedan drog jag - as taggad - till sportlife almedal, skulle på ett Zumba pass. Men oj va besviken jag blev, gick tillochmed en kvart tidigare! Instruktören var helt efterbliven och klappade händerna efter varje låt (trotts att ingen klappa med henne!). Och dessutom konstiga steg/rörelser och helt random musik. Nä fy va jag är besviken, alla som snackar om att Zumba är så himla kul, gå på bodyjam! Eller så hade jag otur, med en dålig instruktör som kanske kom på sina egna moves och musik.

Nu blir det sängen, halvdag imorgon i skolan SKÖNT.


Taconight!

Har haft tacoskväll med tjejerna här hemma hos mig (ja igen) älskar tacos! Nu sitter vi i soffan och kollar på Cougartown, mysigt!


Mums


25 Januari 2011

Kom hem ifrån stan för en stund sedan (köpte en väska), har vart och handlat & diskat & förberett tacos för ikväll! Några tjejer i klassen ska komma hit ikväll och äta tacos med mig och Sabina! Nu ska vi strax åka iväg och sola (på valhalla såklart) och senare ska jag på AfroPowerDance.

Uppdaterar senare, puss & kram!


Köpte den på Missäy, I love it!

24 Januari 2011

Har inte hunnit/orkat blogga idag! Försov mig imorse så att jag "råkade" missa matteprovet hehe... Efter skolan gick jag och Sabina och handla, hon ska ju bo här ett par dagar med mig. Sen Bodyjam (på Sportlife Almedal) inte alls lika kul som det var förra veckan... Gjorde god middag, kycklingspett och massa sallad mm! Nu ska jag och frugan sova, Natti!

Tränings schema v.4!

Ny vecka, nya tag! Denna veckan (måndag-fredag) är jag ensam hemma så då ska min bästavän, Sabina, komma hit och bo hos mig. Vi ska laga massa nyttig mat och bara njuta av livet! Har bokat träningspass för hela veckan nu också, härligt.

Måndag: Bodyjam (danspass) - Sportlife Almedal
Tisdag: Afropowerdance (afrikanskt danspass) - Sportlife Almedal
Onsdag: Bodyjam (danspass) & Zumba (latinamerikanskt danspass) - Sportlife Almedal
Fredag: Zumba (latinamerikanskt danspass) - Sportlife Almedal

Eftersom jag inte hitta något kul pass på torsdag så kör jag två pass på onsdag & kommer med rullstol till skolan på torsdag. (Pågrund av träningsvärk för er som inte fatta hehe...!)


Snart beach 2011, gäller att vara i form!


Necklace


Sov hos Simon igår, och då träffade jag Anna (Simons storasyster), hon har vart i Libanon i en månad (har saknat dig massor!) och då köpte hon detta ursnygga halsbandet, tack så jättemycket hjärtat!


23 Januari 2011

Hej bloggen! Har ni haft en bra helg? Jag har haft en väldigt lugn och skön helg, igår jobbade jag och sen sov jag hos Simon. Och idag har jag jobbat, med en tjej som jag inte jobbat med innan, alltid lika kul att träffa nya människor! Ligger i sängen med nya lakan/påslakan osv (hur gött?!) och äter snickers & dricker fanta exotic mmm! Inte lika underbart att man har matteprov imorgon och att man inte gjort ett piss på mattelektionerna de senaste halvåret, wish me good luck!


Bild som jag tog igår innan jobbet!

You're the only one not worth waiting for



You think maybe that I'm just so easy
You can come in and out of my life, like you please
But baby no, don't you know that it takes more?
To keep a girl like me

No more waiting for you to change
Don't you know that you bring flowers, won't stop the rain
Baby, no, no, don't you know that it takes more?
You're the only one not worth waiting for.


Spring inspiration


Bikbok 129 kr

H&M 249 kr

Ginatricot 99 kr

H&M 149 kr

Bikbok 149 kr

Bikbok 199 kr

Bikbok 199 kr

H&M 49 kr

Bikbok 129 kr

21 Januari 2011

Hej bloggen! Hur mår ni? Orkade inte göra nååågonting igår, var helt slut efter all träning. Kom precis hem ifrån ett afrodance pass som var ganska tråkigt... Ikväll blir det en lugn kväll, ska göra tacos med mamma nu. Uppdaterar senare!

En av alla hundra bilder Louise tog på mig & Sabina igår, våren är påväg!

Just gonna stand there and hear me cry?


Helt galet hur mycket jag har lyssnat på denna låten, om och om igen. Tröttnar ALDRIG!

Nu är det dags för sängen, sov gott!

19 Januari 2011 21:46

Bodyjam är verkligen min grej, tycker verkligen att det är skitkul. Är så glad och stolt över mig själv att jag ÄNTLIGEN tatt tag i träningen. Rekommenderar verkligen bodyjam om ni gillar att dansa, afropowerdance är också kul, man får en jävla go träningsvärk! På tisdag ska jag på Zumba med två gamla paralell-klasskompisar, har inte hunnit testa Zumba än, ska bli kul!

Bild som Viola tog på mig idag i skolan, med Louise systemkamera!


Don & Palm


Släpps 2/2 2011 !

19 Januari 2011

Hejsan bloggen! Kom hem ifrån skolan för ett tag sedan, har jättebråttom för ska strax åka till sportlife, ska på bodyjam! Uppdaterar senare, puss & kram!


En bild på mig och Sabina ifrån förra veckan!

Duktig Bella!

Har precis gjort engelskaläxan (lovar, detta var första gången...) läxan var att läsa två kapitel i boken "(Un) Arranged Marriage" ganska bra faktiskt och lättläst hihi. Ska göra en utav alla uppgifter som jag har missat i samhällskunskapen innan jag lägger mig. Afrodansen gick as bra, jätteroligt faktisk! Dock ser jag samma blonda fjortis på alla pass (hon är runt 20 år) och står alltid längst fram och tror att hon är bäst och snyggast... Sånna personer kan jag verkligen störa mig på. Nä nu ska jag plugga vidare!


Drömmer mig bort till helsingborg med Hanna i somras, riktigt mysigt!

Puss och godnatt!


My favorite Love songs 2010!


På första plats: "Love the way you lie" detta är HISTORISKT, vad mer kan man säga?

På andra plats: "Just A dream" Älskar denna! Have you ever loved somebody, put your hands up!

På tredje plats: "In my head" DOG lite när jag hörde denna första gången, fantastisk!

På fjärde plats: "Ridin' solo" Hur grym "komma över honom- låt"?! Texten är så jävla rätt.

På femte plats: "Try sleeping with a broken heart" - ja, låt namnet säger ju det mesta. Amazing!

På sjätte plats: "Impossible" är en låt som jag har mycket minnen till, detta är en grymt bra låt.

På sjunde plats: "California King Bed" Rihanna, gör inga dåliga låtar punkt slut.

På åttonde plats: "Gubben i lådan" vet inte hur många facebookstatusar man sett med text ifrån denna låt...

På nionde plats: "Overboard" detta var min absoluta favorit låt i våras, så fin text, Aaaw!

Sist, men inte minst, på tionde plats: "Perfect Nightmare", lyssnade på denna om och om igen i flera veckor!

18de Januari 2011 13:50

Hola! Har ni haft en bra dag än så länge? Underbart väder ute idag! Ska plugga lite nu, svenska b & samhällskunskap, senare idag ska jag på AfroPowerDance på Sportlife i Almedal, wiho! Ska försöka dansa bort min träningsvärk ifrån igår hehe...!

Bild som jag tog nyss, myskläderna är på!


17de Januari 22:04

Hej kära läsare! Har ni haft en bra dag? Det har jag! Eller ja, helt okej (vem fan gillar måndagar?!). Skola först och sedan åkte jag till Sportlife i frölunda och gymmade med Elvin, vi körde lite mag-övningar och jag fick använda hantlar för första gången! Kände mig ganska klen gemfört med Elvin... (Är dock vigare än dig!). Har precis duschat och ätit, ligger i sängen med myskläder och ska försöka göra klart det sista på arbetet innan mina ögonlock faller ihop. Vi hörs imorgon, puss puss puss!


17de Januari 2011 00:13


Going crazy, my heart is breaking
I can't sleep at all
Trying to get through this
Don't know how I'll do this
I know that I only got my self to blame
But that doesn't help to ease the pain



16de Januari 19:58

Kom hem för en stund sedan, loggade in på facebook och fastnade där liksom. Har precis bokat träningspass för hela veckan!

Måndag - Gymma - Sportlife Frölunda
Tisdag - Afropowerdance - Sportlife Almedal 
Onsdag - BodyJam - Sportlife Almedal
Torsdag - Yoga - Sportlife Ullevi
Fredag - Afropowerdance -  Sportlife Almedal

Så ska försöka träna måndag-fredag varje vecka, det är faktiskt riktigt roligt!



Nu ska jag göra varm choklad och sätta igång med pluggandet!


Grattis till världens bästa moster!

Idag fyller min fina moster Camilla år (vet dock inte hur mycke hehe) hoppas du får en underbar dag!

Har inga bilder på Camilla så får bli en bild på min kusin (och Camillas yngsta son) Edwin!


16de Januari 2011 12:48

Hej på er! Just nu sitter jag i bilen, påväg till jordens ände - Borås... Ja den tråkigaste och segaste staden som finns. Vi ska till farmor och farfar på lunch, det ska bli mysigt. Har världens bästa farföräldrar! Eftersom att jag tänkte ta vara på tiden nu under bilresan (tar 1 timme till Borås ungefär) så tog jag med mig datorn. Tänkte sitta och plugga, satt uppe till 1 igår och fixade med mitt powerpoint. Visst är jag duktig?

Bild som jag tog nyss med min webcam!




Vi hörs senare, puss puss

15de Januari 2011 21:05

Ligger i sängen och lyssnar på musik, slutade jobbet runt 7 och har tatt ett varmt bad för att försöka tina upp. Ska sätta igång med pluggandet nu (jag vet att det är lördag!), har en viktig redovisning på tisdag. Hoppas ni får en roligare lördagskväll än mig!

Bild som jag tog på Julias rum igår, älskar lockigt hår!


Highwaisted!


I sommar är det svarta shorts, HIGHWAISTED! som gäller, dessa kommer ifrån Gina Tricot och kostar 249kr!


Dirty Bitch!

Här kommer lite bilder ifrån igår!


Jag, Viola & Amanda!

Mina fina tjejer! Viola, Amanda, Sabina, Lucia & Olivia

Jag och min fina Amelia!

Gillar er väldigt mycket tjejer!

Det var väldigt mycket folk där, gemfört med på nyår när vi var typ 15 pers!

Favoritdrickan, Bacardi Breezer VATTENMELON!

Vi tog lite luft, och jag kände för att posa utanför hissen!


15de Januari 2011

Hey yo! Ska strax åka till jobbet och jobba ett par timmar. Igårkväll var jag och några vänner på en maskerad i Mölndal, helt okej lite konstigt folk bara (typ en kille som nästan förstörde min kamera och vägrade släppa den?!) Slänger upp lite bilder senare!


Såhär såg jag ut igår (var inte utklädd), lockade håret och det blev riktigt fint!


14de Januari 2011

Hej bloggen! Hur mår ni? Jag mår faktiskt ganska bra! Kort skol-dag, och efter det följde jag med Sabina till hennes sjukgymnastik på IFK kliniken. Sedan in till stan och köpa lite grejer för ikväll! Nu ska jag snart dra ner till Ullevi, ska först möta upp en kille som fixar dricka till mig och sedan gå på BodyJam på SportLife som ligger i Ullevi. Är jättetaggad, älskar att dansa!


Jag och Sabbi i omklädningsrummet!


Grattis till världens finaste lillebror

Idag fyller min fina lillebror Axel, 15 år! Tänk vad fort tiden går, helt galet. Inte så många som vet om detta kanske, men min bror är verkligen min bästavän. All skit vi har gått igenom, hade jag aldrig klarat ensam. Om det inte vore för dig Axel, så hade jag gett upp. Vi må ha förlorat våran familj föralltid, men vi har varandra och det är det viktigaste jag har, du är den viktigaste personen i mitt liv. Jag offrar allt jag har, jag offrar mig själv, vad som helst för dig. Ord kan långt ifrån förklara min kärlek till dig, jag älskar dig så mycket, du är mitt allt.


Tack för att du finns, du är den finaste människan jag har träffat, in och utsida!

13de Januari 2011

Hej bloggen! Jag är verkligen kass på att uppdatera och kommer med massa dåliga ursäkter hela tiden. Men fan va mycket tid en blogg tar. Trotts detta så har jag faktiskt förvånansvärt många som följer min blogg, och det värmer faktiskt ska ni veta! Kan inte lova att jag kommer blogga dagligen, men vill verkligen inte sluta blogga. Kommer helt enkelt uppdatera när jag känner att jag har något intressent att blogga om!


/Isabella

11 Januari 2011 13:49

Idag började skolan igen, och jag tycker faktiskt att det ska bli rätt skönt att komma tillbaka till vardagen, var ju sjuk en vecka innan lovet så har vart ganska rastlös nu det sista. Igår var jag på BodyJam på SportLife, det var skitkul verkligen! Idag ska jag på Poweryoga, har vart på det innan & det passar mig eftersom att jag är ganska vig hihi. Ska göra lite mat nu och plugga lite, har en stor redovisning nästa vecka... Wish me luck!!


/Isabella


Firebomb




The lovers need to clear the road oh oh
Because this thing is ready to blow oh oh
I just wanna set you on fire
So I won't have to burn alone 
Then you, Then you'll know where I'm coming from,
Fire bomb...


9de Januari 2011 22:44

Ligger i sängen och äter godis, mums!


9de Januari 2011 20:16

Hej kära bloggläsare! Uppdateringen är kass, men jag försöker så gott det går. Idag har jag inte gjort så mycket, hade tjejkväll här hos mig igår så blev att diska/städa undan lite. Sen mötte jag upp baby i stan och åt tacosbuffé (åt det igårkväll också hehe). Min kärlek till tacos är enormt stark. Nu ligger jag i sängen och chillar, ska gå till pressbyrån eller ica och köpa lite godis och kolla på några avsnitt av "Pretty little liars". Imorgon börjar Top model cycle 15, tyvärr missar jag det för jag ska på Body Jam på SportLife då.


Världens vackraste kvinna?!

Top Model cycle 15, 20:00 på 3an, missa inte det!

7de Januari 2011 16:

Idag gick jag upp halv 9, Im making progress! Har vart på Ikea hela förmiddagen och hjälpt Sabby att köpa saker till hennes nya rum. Vi hittade världens sötaste råttor (gossedjur) så vi var tvungna att köpa varsin. Ikväll ska jag på middag hemma hos mamma, har vart hos pappa hela lovet så saknar faktiskt mami nu.



Våra söta råttor! Den brungråa är Sabinas och heter Rut, den vita är min och heter Knut!

6te Januari 2011 20:51



Idag har jag jobbat, så är helt frusen och trött nu. Ska ta en varm dusch och sedan åka till mami!

No title



 Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us


5te Januari 2011 21:24


Har slått in Annas present (min pojkväns syster) och ska lägga den på hennes säng så att hon ser den när hon kommer hem ifrån Libanon på fredag! När hon har öppnat presenten så lägger jag upp en bild på innehållet. Nu ska jag åka till min älskling, hoppas ni får en mysig kväll puss!

Earrings


Fick dessa örhängen (plus lite fler saker) i julklapp ifrån min bror, finns på hm runt 60-70 kr.

Dessa köpte jag förra veckan, 30 kr på glitter!


5te Januari 2011 17:02

Hej bloggen! Antar att många utav er som läser har vänt på dygnet, och vaknar typ nu? Jag försöker verkligen vända tillbaka på dygnet, och idag gick jag upp vid 11 så det var endå ganska bra! Har käkat lunch på Jensens med min mycket saknade vän Sophia! Hann också med att köpa present till min pojkväns syster som har fyllt år. Nu ska jag bara ta det lugnt, dega några timmar och sedan åka till Simon. Hoppas ni har haft en hittills trevlig dag!



P U S S

4de Januari 2010 23:26


Dags att krypa ner i sängen, utan pojkvän...!

Mellandags rean!

Hittade ni något fint på mellandags rean? Om jag ska vara ärlig så var det bara massa skit i år, och det brukar vara det. Fula kläder i jättestora eller jättesmå storlekar. Det är ju smart att köpa tv, mobiler, kameror och sånt på rean, men kläder nja brukar bara vara skit. Trotts detta hittade jag två par skor och en klänning!





Köpte dessa två par heels, dem gråa har jag redan i svart & dem är så himla bekväma! 199 kr/paret.

My year in pictures, del 3


Augusti 2010 - Drog till Helsingborg en helg, Jag och Hanna på bilden!

Augusti 2010 - Hanna och jag på stranden, härligt väder!

Augusti 2010 - go sommar bild!

Augusti 2010 - Mami och jag åt på en thai-restaurang i Helsingborg!

Augusti 2010 - Helsingborg!

Augusti 2010 - Kollade på min bror när han spelade "Eskils cupen"

Augusti 2010 - Åkte till Skagen (Danmark) med mamma!

Augusti 2010 - Skagen!

Augusti 2010 - Jag och mami åt på en Mexicansk restaurang i Skagen!

Augusti 2010 - Skagen

Augusti 2010 - Mami !

Augusti 2010 - Var på 18 års fest, jag & Felicia på bilden!


Augusti 2010 - Var på Lotta på Liseberg med Sandra, Tobbe & Sabina

Augusti 2010 - Lotta på Liseberg, då var min skitunge blond!

Augusti 2010 - Innan nrj in the park träffade jag och Malin, KENZA!!

September 2010 - Hade en riktigt rolig partykväll i kungälv, Jag, Sabina & Sandra

September 2010 - Hade "idol-kväll" hemma hos mig! Jag, Rebecca & Vikki

September 2010 - Jag och min fina malin!

Oktober/november 2010 - Jag och Lisa på Halloween!

Oktober/November 2010 - Halloween

Oktober/November 2010 - Jag och edman!

Oktober/November - Jag och Sandra!

Oktober/November - Edwin & Mos

Oktober/November - Mina fina flickor!

Oktober/November - Frida, jag & Gustav!

Oktober/November 2010 - Åkte till Stockholm med Sabina, köpte fina armband!

Oktober/November 2010 - Min fina vän!

Oktober/November 2010 - Stockholm!

Oktober/November 2010 - mums

Oktober/November - Vi åt god mat hihi

Oktober/November 2010 - Jag älskar dig min fina vän!

Oktober/November 2010 - Hotellfrukost på 4 stjärnigt hotell, GOTT!

Oktober/November 2010

November 2010 - Min underbara vän Sandra fyllde 18 år!

November 2010 - Jag och Rasmus!

November 2010 - Fina tårtan!

November 2010

November 2010 - Tobias och Sandra har vart tillsammans i 3 år nu (på nyårsafton) grattis till er, jag älskar er!

November 2010 - Var på Jean Pierres lokalfest i frölunda!

November 2010 - Åkte skridskor med klassen, jag och min fina vän Micaela !

November 2010 - Var på hagabadet med min bästa vän, mysigt!

December 2010 - Åkte till Frankrike med 6 lärare, träffade fantastiska människor!

December 2010 - Frankrike, Jag och Hayleigh!

December 2010 - (Frankrike) Vi åt riktigt god mat, tigerräkor & pilgrimsmusslor sjukt gott!

December 2010 - (Frankrike) Hayleigh, Jag & Charlotte!

December 2010 - Älsklingen fyllde år så vi var ute och åt på en libanesisk restaurang!

December 2010 - Jag och älsklingen!

December 2010 - Åkte med Simon till danmark, hans kusin skulle gifta sig!
´
Firade jul hemma hos min mamma, och mitt nyår vill jag inte ens prata om...
2010 har vart ett riktigt bra år, hoppas 2011 blir bättre!

My year in pictures, del 2


Juli 2010 - Inne på Kamp Nou fanns en riktigt fet bild på Zlatan (DÅ var man stolt svensk!)

Juli 2010 - Jag och pappi inne på Kamp Nou!

Juli 2010 - Mi hermano!

Juli 2010 - On the beach!

Juli 2010 - Vi lämnade Barcelona och åkte till huvudstaden, Madrid!

Juli 2010 - På promenad i Madrid!

Juli 2010 - Vi besökte "Estadio Santiago Bernabeu"

Juli 2010 - Bild ovanifrån, riktigt fet!

Juli 2010 - Vi drog vidare till Lissabon i Portugal, detta är första bilden jag tog där, riktigt fin!

Juli 2010 - Lissabon Portugal, riktigt ful bild, men jag bjuder!

Juli 2010 - Pappa & Axel, i Lissabon!

Juli 2010 - Vid en jättemysig strand, Lissabon.

Juli 2010 - Det balla med Lissabon är att dem har en kopia utav statyn i Rio de Janeiro (fast mindre), på bilden ser ni den längst bort till vänster. Dem har också en kopia utav den röda bron som finns i San Fransisco (fast mindre).

Juli 2010 - Bror

Juli 2010 - På stranden i Lissabon, vattnet var kallare än i SVERIGE!

Juli 2010 - I Lissabon!

Juli 2010 - Vi drog vidare till inget mindre än PARIS!

Juli 2010 - På kvällen tänder dem Eiffeltornet, riktigt fint!

Juli 2010 - Bild under ifrån Eiffeltornet!

Juli 2010 - Jag och eiffeltornet!

Juli 2010 - Jag och axel dog utav skratt när vi såg detta! (ta inte illa upp iranier!)

Juli 2010 -Dem sätter på små lampor som blinkar några gånger i timmen, jättefint!

Juli 2010 - Kyrka i Paris typ, kommer inte ihåg va den heter...

Juli 2010 - Sur liten bror!

Juli 2010 - Paris

Juli 2010 - Louvren!

Juli 2010 - Avslutar resan med en bild på min brors SJUKA bränna. Man brukar ju vara röd/bränd i ett par dagar, han var det i över en månad! Helt sjukt länge. Än idag kan man se brännan!

"My year in pictures, del 3" kommer snart!

My year in pictures, del 1

Eftersom att jag var så smidig och tappade bort min kamera i december 2009, så har inte så jättemycket bilder, mest ifrån min dåvarande pojkväns kamera och min jättedåliga gamla kanon!


Februari/mars 2010 - Värnersborgs vattenpalats med min dåvarnde pojkvän.

Februari/mars 2010 - Då hade jag honungsblondt hår, fint faktiskt!

Maj/juni 2010 - Min lillebror på min kusins student

Maj/juni 2010 - Mormor, Axel, Jag & min kusin Robin

Maj/juni 2010 - Jag och världens finaste bror, jag älskar dig!

Maj/juni 2010 - Min fina kusin Sanna tog studenten, Grattis!

Juni 2010 - Badade på Tjörn med Jonathan (bodde på Tjörn 2009/2010)

Juni 2010 - skolavslutning på Tjörn, vi drack rosé 07.15 på morgonen, skön klass!

Juni 2010 - Jag och Vikki på skolavslutningen (färgade håret mörkbrunt i april)!

Juni 2010 - Min barndoms vän Sandra & hennes pojkvän Tobbe kom på middag!

Juni 2010 - Sandra & Tobias kom på middag hos Jonathan & mig, (i U.A.)

Juni 2010 - Jag, pappa, Jonathan & Axel åkte till farmor&farfars land i Falkenberg!

Juni/Juli 2010 - Startade jag, lillebror & pappa början på resornas resa! (Bild ifrån Frankrike)

Juli 2010 - första "riktiga stoppet" i Barcelona, lillebror på bilden!

Juli 2010 - Åt en grymt god Paella i Barcelona!

Juli 2010 - Liten del utav mig och min ursnygga bror på stranden "Barcelonita"

Juli 2010 - Axel & Pappa på en strand utanför Barcelona

Juli 2010 - hur underbart?

Juli 2010 - Jag och brorsan badar (har bandeu bikini!!!)

Juli 2010 - Sjukt ball byggnad i Barcelona

Juli 2010 - Axel & jag i Barcelona

Juli 2010 - Jag & Axel, min lillebror är verkligen världens finaste och bästa!

Juli 2010 - Utanför Camp Nou i Barcelona

Juli 2010 - Jag kände för att dra en Scorp utanför Kamp Nou (har gått i cheerleading)

Nu är del 1 slut, del 2 kommer snart!


4 Januari 2011

Gott nytt år på er!

Har en del läsare som följer min blogg TROTTS att jag har uppdaterat så sjukt dåligt på sistone. Nu är det ett nytt år och jag ser verkligen fram emot 2011! 2010 har vart ett väldigt blandat år, sjukt bra under vissa perioder och sjukt dåligt under andra. Jag är ingen höst/vinter människa, blir lätt deprimerad under denna period. Men nu försöker jag att blicka framåt och snart är våren/sommaren här, can't wait! Kommer försöka uppdatera som vanligt (varje dag), och ska fixa en ny design/header som är lite mer vårig! Kom gärna med förslag om vad ni vill att jag ska skriva om, och fortsätt läsa min blogg! 


Peace and Love

/Isabella Nathaly