Tik Tok

Hittade en snygg klocka ifrån Friis and company, blev himla sugen!


Ana Gina Show

Såg "Ana Gina Show", visst Ana är skön men nja inte speciellt underhållande!


Himla söt iallafall!

Se första avsnittet här: http://svt.se/anaginashow


We R who we R

Man, im a bad updater.

Helgen har vart ganska hektisk, i fredags var jag på biopremiären av filmen "SAW 3D" tyckte inte den var så himla bra...! Igår kom mina tre kusiner och moster ner till oss här i Göteborg, vi åt god mat och massa godis! Senare på kvällen åkte jag och pappa på kalas i Borås, pappas bror och hans fru har fyllt år! Kom hem ganska sent, somna direkt. Idag har jag jobbat på mornington, det gick bra, mycket att göra!


Har ni hört Keshas nya låt? http://www.youtube.com/watch?v=Q97c5szTgIA



Ny design!

Smygtitt på min design!


B-kändisar!

Gissa vilka som checkade in på min praktikplats idag? ;) Ingen mindre än Hugo Rosas, Rosanna Charles, Amir Akrouti och Per-Robin! Lite ball får ni endå medge?


Hugo...


Amir och Rosanna!

Lite pinsamt att det första jag säger till dem/(till hugo) är: Jag läser Paows blogg!!! och Hugo svarar inte, kollar ner i marken och ser lite deppig ut. Amir och Rosanna svarar då: då har du inte läst det senaste ;)

och jaaa resten fattar ni som följer Paows blogg...!


tjugoandra oktober tvåtusentio

Kom hem ifrån stan/praktiken nyss, fick med mig ett par leggings och en ring (lägger upp bilder senare idag). Igår hann jag inte/orkade inte blogga, men träffade min vän Malin och gick på stan en stund, köpte en mössa och en dipliner (?) lägger upp bilder senare! 

 
Jag och Malin, jag älskar dig!

Ny header!

Har beställt en header/design utav en jätteduktig tjej som heter Lisa som driver bloggen (http://lifeofliisa.blogg.se/) förhoppningsvis är headern/designen klar tills nästa vecka! Wiho!



Nu ska jag hoppa ner i bingen (jättefult, min mamma säger så haha...!) puss på er!


Items by Johanna Hallin

Hittade en tjej som tillverkar sina egna smycken och säljer, riktigt fina smycken! Ett minus för att det var rätt dyrt, det är ju trotts allt inte äkta silver. Om hon verkligen vill slå igenom får hon nog börja på en lägre prisklass...!


Detta örhänget funderar jag på att beställa, underbart fint!

Det blir ditt för 130kr/st eller 240 kr/paret!

http://item.blogg.se/

Kenza Tyra Show

Har ni kollat på Kenza Tyra Show?

Än sålänge tycker jag att Bella Tyra Show var bättre, kanske för att jag älskar pratshower (speciellt Tyra show!). Men tycker att Kenza Tyra Show är en jävligt cool idé, att göra utmaningar, uppfylla drömmar osv. Men än sålänge är jag inte så imponerad. Vi får väl se vad som händer i följande avsnitt!



Här kan du se avsnitten: http://nyheter24.se/noje/kenzatyrashow/

20 oktober 2010

Hej bloggen, dålig och tråkig uppdatering, I KNOW. Ska bättras så fort jag får en ny kamera och börjar i skolan igen (praktiserar just nu, 5:te veckan) så det blir långa dagar + att jag jobbar varje helg.

Idag hade vi ett litet event på min praktikplats (Mornington hotel, Avenyn, Göteborg), det var en tjej som heter Linn som driver Linnfashion (hennes egna klädmärke) som hade "show up" om man kan kalla det så. Det hängde en del utav hennes kläder utspritt i lobbyn + modeller som gick runt med hennes kläder.

Tyvärr var det inte riktigt min stil av kläder, vill ju själv bli både inredare och kläddesigner...! Som jag och Jeanette sa: det fanns ingen röd tråd! Inget speciellt, och inget man inte sett förut.


Köpte en brownie på 7eleven nyss, tyckte faktiskt inte att det var så himla god som alla säger att den är...!

The hills & The city

Såg ni kvällens avsnitt av The hills och The city? Går på söndagar 18:10 på MTV!
Tyvärr kan man inte se på avsnitten i för/efterhand, vilket suger ifall man missar ett avsnitt! Jag har älskat The Hills sedan jag såg ett MTV-marathon sommaren 2008, Im stuck. Vet inte hur jag ska klara mig utan denna tvserie nu när den läggs ner. Något som är oklart är ifall The city ska fortsätta? hoppas det, älskar Olivia Palermo!


God I adore this woman! Hon må vara världens bitch, men klädstilen? T O   D I E   F O R!

15 OKTOBER 1993 - 2010



Min dag, 15 Oktober, vackra höstdag!

Har fått dinero, lite produkter ifrån The Body Shop, m.m. Var ute och åt på Söder med mami&bror, grekiskt!


Nu är bella helt slut, så hon checkar ut.

23 minuter kvar...!

...Och ca ett år kvar tills jag fyller 18! Den dagen är väldigt välkommen hehe...

Har inte ORKAT göra ett piss idag. Såg "Up in the air" med George Clooney en helt okej film, lite konstig!
Köpte kebabpizza till middag... Inte bra bella. Känns som om det har blivit mycket "mat-inlägg" på sistone, men har inget annat att blogga om right now. Just det, bakade kladdkaka och gjorde pannkakor till frukost kände mig som en riktig hemmafru!!!(hehe)


mamma var söt som köpte indiskmat till mig igår, tack det behövdes verkligen!


13 oktober 2010

Idag har vart en riktigt jobbig dag... Vaknade kl 7 imorse (somnade 18.00 igår?!) SKIT ont i halsen och jättesvag i kroppen. Visste på en gång att det var tillbaka. Åkte till vårdcentralen och japp, jag har halsfluss för 5 gången inom loppet av ett år. Jobbigt att vara sjuk på sin födelsedag (fyller på fredag) och att missa en halv veckas praktik... En bra nyhet är att jag äntligen får operera bort mina mandlar! När man har halsfluss fler än 4 gånger på ett år, så kan man välja att operera bort halsmandlarna.


Dagens lunch - tonfisk macka ifrån Le pain frances

Väntar på att mamma ska komma hem med indiskmat, är GALET hungrig...

Ge mig!



Var inne på bikbok.com, hittade massa snygga saker!

Just gonna stand there and watch me burn?

Har inte så mycket att blogga om, gick hem tidigare ifrån praktiken eftersom jag inte mådde så bra, börjar bli förskyld, fuck! Nu ska jag kolla på Kenza Tyra Show, missade förra veckans avsnitt.

 


crazi

Har inte hunnit blogga så mycket under helgen tyvärr! I lördags jobbade jag och sedan drog jag och rebecca till en fest i kortedala/bergsjön. Träffade Denise, som jag inte sett på hur länge som helst, träffade även en gammal klasskompis helt otippat! Jag och Becca drog vidare in mot stan vid 1-2 tiden och köpte kebab på kebabhouse MUMS. Sen åkte vi hem till någon som jag inte kommer ihåg va han hette och chillade! Åkte hem vid 4 och sov 6 timmar och sen jobb!


hade mina nya skor i lördags, dem är typ förstörda nu :(

Live like there is no tomorrow

Var på stan en snabbis med Agnes, fick med mig linnet och skärpet nedan:



gina tricot 249 kr

skärp ifrån hm, 49 kr, ett riktigt kap!


Every single storm you have to walk through, I will go before you


Galen helg, bloggar mer imorgon... Godnatt!

8 oktober 2010

Idag (eller igår...) har jag först vart på praktiken och sedan en sväng in till stan för att träffa Beccis! Sen åkte jag hem och åt sushi för första gången - (fruktansvärt äckligt?!?!?!) och sedan kom min barndoms vän Sandra hit och vi kollade på idol och åt godis! 

 
bild tagen igår (torsdags), vill ha sommar igen så att man kan vara barbent :(

resultat!


såhär fint blev resultatet, känns ovant men riktigt snyggt!


dessutom ser tänderna 100 ggr vitare ut, jag har inte alls såhär vita i verkligheten, tyvärr!

Russian Red



För någon dag sedan gjorde jag det, jag köpte ett blodrött läppstift! Ifrån M.A.C, färgen "Russian Red", ca 180kr.


yesterday

Igår började jag 7 och slutade kl 3 (slutade 22 dagen innan så sov typ 4 timmar), efter praktiken blev det stan med Rebecca! Vi åt tacosbuffé och gick runt på stan, träffa några andra tjejkompisar, satte oss på condeco och tog en chailatte... Både jag och beccis ska köpa träningskort på sportlife i höst (BEACH 2011???!?!?!?) å då tänkte jag att vi kunde gå på sånt zumba pass, någon som har gått på ett sånt pass? är det så kul som det ser ut att vara? :)


Världens finaste Rebecca

Dagens outfit!


Skinnjacka (med avtagbar "pälskrage") - Lindex, Halsduk - hm, leggings - hm, skor - converse


älskar min mysiga halsduk, funderar på att köpa en i "mull-brun"? hm 149 kr!


dålig uppdatering!

Idag har jag inte hunnit blogga alls, praktiserade 14-22...!


min middag/lunch ifrån condeco, veglasagne vääärldens goaste!

eva och adam!


Ååååå ta mig tillbaka till årskurs 5 typ! Jag älskar eva&adam, bert osv... Underbart!